Cukrárska špachtľa s dvoma rukoväťami, Ambrogio Sanelli, 705x37x(H)20mm
Kód: SZ22042BSúvisiaci tovar
33,21 €
–17 %
Pekárska a cukrárska forma - obdĺžnik, 585x385x(H)50mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
22,16 € bez DPH
27,26 €
38,13 €
–19 %
Pekárska a cukrárska forma - obdĺžnik, 585x385x(H)60mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
25,08 € bez DPH
30,85 €
14,76 €
–16 %
Forma na múčnik, 260x100x(H)75mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
10,03 € bez DPH
12,34 €
25,83 €
–16 %
Pekárska a cukrárska forma - obdĺžnik, 383x285x(H)50mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
17,56 € bez DPH
21,60 €
18,45 €
–16 %
Forma na múčnik, 300x110x(H)75mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
12,54 € bez DPH
15,42 €
29,52 €
–18 %
Pekárska a cukrárska forma - obdĺžnik, 385x285x(H)60mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
19,64 € bez DPH
24,16 €
12,30 €
–18 %
Forma na múčnik, 180x80x(H)60mm
Skladom u dodávateľa (7)
(1 ks)
8,19 € bez DPH
10,07 €
17,22 €
–9 %
Vogue nepriľnavá forma na bochník 0,9kg 8×25×10cm
Skladom – Troubsko
(1 ks)
12,69 € bez DPH
15,61 €
Podrobný popis
Vhodné pre štandardné pekárske plechy/silikónové formy s rozmermi 400x600 mm - ideálne na roztieranie výrobkov. Vyrobené z nerezovej ocele AISI420. Rukoväte z materiálu SEBS. Možno umývať v umývačke riadu.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Špachtľa |
|---|---|
| Hmotnosť: | 5 kg |
| EAN: | 8021210004512 |
| Materiál: | nerezová oceľ |
| Rozmery: | 705x37x(H)20 |
| Hrúbka [mm]: | 1.4 |
| Šírka [mm]: | 37 |
| Výška [mm]: | 20 |
12,30 €
–20 %
Špachtľa na pizzu 263x132x(H)17mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
7,99 € bez DPH
9,83 €
2,46 €
–30 %
Ohnutá drevená špachtľa - sada 2 ks, HENDI, 2 ks, (L) 320mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
1,38 € bez DPH
1,70 €
6,15 €
–37 %
Špachtľa na rozstieranie úzka, HENDI, plochá, pružná
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
3,12 € bez DPH
3,84 €
7,38 €
–12 %
Stierka, Čierna, 102x265mm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
5,27 € bez DPH
6,48 €
110,70 €
–18 %
Špachtľa Hangiri na miešanie ryže, Hasegawa, Béžová, 400x115mm
Skladom u dodávateľa (7)
(5 ks)
73,57 € bez DPH
90,49 €
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
