Cukrárska špachtľa zahnutá 300 mm na roztieranie cesta CREME - kód
Kód: 840955Súvisiaci tovar
€29,04
–18 %
Pekárska a cukrárska forma - obdĺžnik, 385x285x(H)60mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€19,64 bez DPH
€23,76
€16,94
–9 %
Vogue nepriľnavá forma na bochník 0,9kg 8×25×10cm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€12,69 bez DPH
€15,35
€37,51
–19 %
Pekárska a cukrárska forma - obdĺžnik, 585x385x(H)60mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€25,08 bez DPH
€30,35
€32,67
–17 %
Pekárska a cukrárska forma - obdĺžnik, 585x385x(H)50mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€22,16 bez DPH
€26,81
€25,41
–16 %
Pekárska a cukrárska forma - obdĺžnik, 383x285x(H)50mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€17,56 bez DPH
€21,25
€12,10
–18 %
Forma na múčnik, 180x80x(H)60mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€8,19 bez DPH
€9,91
€18,15
–16 %
Forma na múčnik, 300x110x(H)75mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€12,54 bez DPH
€15,17
€14,52
–16 %
Forma na múčnik, 260x100x(H)75mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€10,03 bez DPH
€12,14
Podrobný popis
Špachtľa zahnutá 300 mm na mazanie CREME cesta -
kód 840955 Hendi
- špachtľa na potieranie tort sa vyznačujú vysokou kvalitou a všestrannosťou, skvele sa prezentujú v gastronómii aj v domácnosti.
- Vysoká kvalita našich výrobkov je zárukou spokojnosti.
- Vlastnosti produktu: <->Nože z (x50CrMoV15) x000D
- Tvrdosť 56 ° HRC x000D
- Ručne brúsená
- PPC kopolymérová rukoväť s plastovým
Dodatočné parametre
| Kategória: | Špachtľa |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.13 kg |
| EAN: | 8711369840955 |
| Šírka: | 30 cm |
| Hrúbka [mm]: | 2 |
€12,10
–20 %
Špachtľa na pizzu 263x132x(H)17mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€7,99 bez DPH
€9,67
Špachtľa na rozstieranie úzka, HENDI, plochá, pružná
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€5,93 bez DPH
€7,18
€2,42
–30 %
Ohnutá drevená špachtľa - sada 2 ks, HENDI, 2 ks, (L) 320mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€1,38 bez DPH
€1,67
€36,30
–19 %
Cukrárska špachtľa s dvoma rukoväťami, Ambrogio Sanelli, 705x37x(H)20mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€24,25 bez DPH
€29,34
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
