Planetárna miešačka 20 l - 3 rýchlosti - MPM20
Kód: 09300165Podrobný popis
Tento robustný planetárny mixér je vybavený robustnou mixovacou nádobou z nerezovej ocele s objemom 20 litrov. Šľahanie, miesenie a miešanie je možné vykonávať pri troch rôznych rýchlostiach: 105, 180 a maximálna rýchlosť 408 otáčok za minútu. S priloženou nerezovou šľahacou metlou sa šľahanie vaječných bielkov stane jednoduchou prácou. Súčasťou tohto profesionálneho planetárneho mixéra je nerezový hák na cesto aj nerezové krídlo na cesto. Kovové prevody zaisťujú hnetenie a miešanie akéhokoľvek druhu cesta a cesta bez námahy. Tento vysoko kvalitný mixér na cesto sa ľahko ovláda vďaka samostatným tlačidlám štart a stop.
Ideálny na prípravu cesta na pizzu a chlieb
Planetárna miešačka je veľmi vhodná na použitie v reštauráciách, pekárňach, pizzériách a ďalších kuchyniach verejného stravovania. Vo veľkej miešacej mise z nerezovej ocele ľahko spracujete až 10 kg cesta na pizzu. Vďaka ochrannej mriežke z nerezovej ocele, ktorá obklopuje miešaciu misu, a integrovanému dvojitému bezpečnostnému spínaču je používanie prístroja veľmi bezpečné. Okrem cesta na pizzu je možné v tomto výrobku ľahko uhniesť aj cesto na chlieb. Dokáže uhniesť minimálne 2 kg a maximálne 7 kg chlebového cesta. Po uhnetení môžete misu s cestom alebo cesto ľahko spustiť pomocou páky bez námahy.
Povrchová úprava odolná proti poškriabaniu pre ľahké čistenie
Nerezový kryt planetárneho mixéra má povrchovú úpravu odolnú proti poškriabaniu. Tento profesionálny kuchynský robot nielenže dlho vyzerá krásne, ale tiež sa ľahko čistí.
Výroba: Váha: 1,5 kg
- Cesto na pizzu max. 10.00 kg cesta
- Chlebové cesto max. 7.00 kg cesta
- Chlebové cesto min. 2,00 kg cesta
Vrátane:
- Nerezová miešacia misa s objemom 20 l
- Nerezový hák na cesto
- Plochý šľahač z nerezovej ocele
- Nerezová/hliníková šľaha
Dodatočné parametre
| Kategória: | Stroje na cesto |
|---|---|
| Hmotnosť: | 89 kg |
| EAN: | 8719632120193 |
| Hmotnosť: | 76 kg |
| Objem: | 20 l |
| Druh produktu: | roboti |
| Počet rýchlostí: | 3 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
