Stroj na lúpanie zemiakov 20 kg - 400 kg/h - vstavaný časovač
Kód: 09300486Podrobný popis
Ak pracujete v gastronómii, viete, že lúpanie zemiakov zaberie veľa času. Ručné lúpanie je navyše menej efektívne, pretože pri ňom strácate veľkú časť zeleniny. Tento profesionálny lúpač je vhodný na lúpanie veľkého množstva mrkvy a zemiakov. Trvanlivá lúpacia doska z nerezovej ocele, odolná proti opotrebovaniu, má špeciálnu konštrukciu, vďaka ktorej vydrží dlho. Vďaka plynulému pohybu v lúpacom stroji sú zemiaky ošúpané rovnomerne. Tento profesionálny stroj na lúpanie zemiakov má kapacitu plnenia 20 kg a jeden cyklus trvá 2 až 3 minúty. To znamená, že za hodinu môžete vyrobiť približne 400 kg olúpaných zemiakov alebo mrkvy. Cibuľa nie je vhodná na lúpanie v tomto lúpacom stroji.
Jednoduchá obsluha
Ak chcete mať prehľad o procese lúpania, môžete sa pozerať cez priehľadné horné veko. Vnútri lúpacieho stroja je lúpacia stena vyrobená z odolného materiálu karborundum. Vďaka mechanickému tlačidlu spustenia a zastavenia sa tento stroj veľmi ľahko ovláda. Má tiež praktický časovač s otočným gombíkom. V gastronómii je dôležité pracovať bezpečne, preto je vo veku aj na predných dvierkach bezpečnostný spínač. Lúpací stroj je vybavený antikorovou vaničkou a filtrom na zachytenie zvyškov zvyškov a vody. Než sa cyklus dokončí a vy môžete olúpanú zeleninu vybrať, trvá to približne tri minúty. Ak do lúpača vložíte nakrájané kocky, vyjdú vám v zaoblenom tvare, ako baby mrkva.
Vybavené gumovými nožičkami
Táto luxusne spracovaná škrabka na zemiaky sa vďaka dielom z nerezovej ocele ľahko čistí. Lúpaciu dosku, kryt, veko a misku je možné ľahko vybrať a vyčistiť mäkkou vlhkou handričkou. Po každom použití je tiež potrebné vyprázdniť a vyčistiť zbernú nádobu na odpad. Škrabka na zemiaky stojí na štyroch gumových nôžkach, takže počas používania zostáva bezpečne na mieste. panvica
Na použitie pre:
- Zemiaky
- Mrkva
Nevhodné pre:
- Cibule
Dodatočné parametre
| Kategória: | Škrabka na zemiaky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 78 kg |
| EAN: | 8719632121305 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
