Chladiace stoly a saladety
Umožňujú udržiavať potraviny čerstvé a predlžujú ich trvanlivosť, čo je zásadné pre zachovanie kvality podávaných jedál. Stoly často obsahujú rôzne úložné priestory, police a zásuvky, čo umožňuje efektívnu organizáciu a usporiadanie potravín podľa potrieb a preferencií. To uľahčuje orientáciu v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhajú zaisťovať bezpečnosť potravín tým, že udržujú teploty v súlade s hygienickými štandardmi. To znižuje riziko kontaminácie potravín a ochráni zdravie zákazníkov.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Energetická trieda B, 1360×858 mm| Kapacita 219 l, vhodná pre GN 1/1 nádoby 4 priestranné zásuvky (300×545×150 mm) s pohodlnou rukoväťou Ventilované chladenie s automatickým...
Ventilované chladenie, 2002×513 mm| Odolná konštrukcia pre náročnú prevádzku 3 plné krídlové, samozatváracie dvere so zámkom 6 nastaviteľných políc z nerezovej ocele SS304...
Minibar na KEG sudy, 1350×860 mm| Pre 8 × KEG 20 l alebo 2 × KEG 50 l Ventilované chladenie, elektronické ovládanie 2 samozatváracie plné dvere, nastaviteľné nôžky Nerez
Energetická trieda A, 879×1360 mm| Nerezová oceľ AISI 201 – odolná a ľahko čistiteľná konštrukcia Kapacita 219 l, kompatibilná s GN 1/1 2 krídlové samozatváracie dvere s...
