Chladiace stoly a saladety
Umožňujú udržiavať potraviny čerstvé a predlžujú ich trvanlivosť, čo je zásadné pre zachovanie kvality podávaných jedál. Stoly často obsahujú rôzne úložné priestory, police a zásuvky, čo umožňuje efektívnu organizáciu a usporiadanie potravín podľa potrieb a preferencií. To uľahčuje orientáciu v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhajú zaisťovať bezpečnosť potravín tým, že udržujú teploty v súlade s hygienickými štandardmi. To znižuje riziko kontaminácie potravín a ochráni zdravie zákazníkov.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Teplotný rozsah -20 až -10°C, 1795×880 mm| Moderná konštrukcia bez zadného lemu 3 krídlové samozatváracie dvere Ventilované chladenie GN1/1 4 aj zvonku 3 nastaviteľné roštové...
Teplotný rozsah -20 až -10°C, 1795×840 mm| Ventilované chladenie s elektrickým odmrazovaním Bez pracovnej dosky – voliteľný doplnok Digitálny termostat s displejom 3 krídlový...
Teplotný rozsah -20 až -10°C, 1795×840 mm| Ventilované chladenie GN1/1 Agregát vľavo – jednoduché napojenie v prevádzke Bez pracovnej dosky – možnosť voľby lemu Digitálny...
