Chladiace stoly a saladety
Umožňujú udržiavať potraviny čerstvé a predlžujú ich trvanlivosť, čo je zásadné pre zachovanie kvality podávaných jedál. Stoly často obsahujú rôzne úložné priestory, police a zásuvky, čo umožňuje efektívnu organizáciu a usporiadanie potravín podľa potrieb a preferencií. To uľahčuje orientáciu v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhajú zaisťovať bezpečnosť potravín tým, že udržujú teploty v súlade s hygienickými štandardmi. To znižuje riziko kontaminácie potravín a ochráni zdravie zákazníkov.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Teplotný rozsah +2 až +10°C| Rozmery (ŠxHxV) 1365×700×877 mm Celonerezové prevedenie 3 plné krídlové dvere Chladenie s pomocným ventilátorom Automatické displejom 3 roštové...
Krájacia doska pre jednoduchú prípravu| Teplotný rozsah +2 až +10°C Vonkajšie rozmery (ŠxHxV)1365×700×877 mm Celonerezové prevedenie SS304 Otvorená horná časť ventilátorom...
