Chladiace stoly a saladety
Umožňujú udržiavať potraviny čerstvé a predlžujú ich trvanlivosť, čo je zásadné pre zachovanie kvality podávaných jedál. Stoly často obsahujú rôzne úložné priestory, police a zásuvky, čo umožňuje efektívnu organizáciu a usporiadanie potravín podľa potrieb a preferencií. To uľahčuje orientáciu v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhajú zaisťovať bezpečnosť potravín tým, že udržujú teploty v súlade s hygienickými štandardmi. To znižuje riziko kontaminácie potravín a ochráni zdravie zákazníkov.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Teplotný rozsah -20 až -10°C, 1360×880 mm| Nový dizajn a prevedenie bez zadného lemu 2 krídlové samozatváracie dvere Ventilované chladenie GN1/1 Automatic vnútri aj zvonku 2...
Teplotný rozsah -20 až -10°C, 1360×980 mm| Ventilované chladenie Automatické odmrazovanie Odstrániteľná pracovná doska so zadným lemom 2 samozatváracie krídlo 2 samozatváracie...
