Chladiace stoly a saladety
Umožňujú udržiavať potraviny čerstvé a predlžujú ich trvanlivosť, čo je zásadné pre zachovanie kvality podávaných jedál. Stoly často obsahujú rôzne úložné priestory, police a zásuvky, čo umožňuje efektívnu organizáciu a usporiadanie potravín podľa potrieb a preferencií. To uľahčuje orientáciu v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhajú zaisťovať bezpečnosť potravín tým, že udržujú teploty v súlade s hygienickými štandardmi. To znižuje riziko kontaminácie potravín a ochráni zdravie zákazníkov.
Najpredávanejšie
Výpis produktov

Teplotný rozsah +2 až +8°C, 2000×395 mm| Kapacita 9× GN 1/3 (nádoby nie sú súčasťou) Sklenené veko na hygienickú ochranu potravín Digitálny termostat a prehľadný displej...

Teplotný rozsah +2 až +8°C, 2000×395 mm| data-v-c14d8c0e="">nerezová oceľ prispôsobené GN1/3 (nie sú súčasťou balenia) digitálny termostat a teplotný displej "li...

Teplotný rozsah +2 až +8 °C| Kapacita 8× GN 1/3 (nádoby nie sú súčasťou) Plne nerezová konštrukcia (SS201), veko z nerezu Digitálny termostat a displej Statické chladenie,...