Chladiace stoly a saladety
Umožňujú udržiavať potraviny čerstvé a predlžujú ich trvanlivosť, čo je zásadné pre zachovanie kvality podávaných jedál. Stoly často obsahujú rôzne úložné priestory, police a zásuvky, čo umožňuje efektívnu organizáciu a usporiadanie potravín podľa potrieb a preferencií. To uľahčuje orientáciu v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhajú zaisťovať bezpečnosť potravín tým, že udržujú teploty v súlade s hygienickými štandardmi. To znižuje riziko kontaminácie potravín a ochráni zdravie zákazníkov.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Teplotný rozsah –2 až +8 °C| Kapacita pre 7× GN 1/4 (max. hĺbka 150 mm) Statické chladenie s chladeným dnom vnútornej vane Digitálny displej s elektronickým termostatom...
Teplotný rozsah –2 až +8 °C| Kapacita pre 5× GN 1/4 (max. hĺbka 150 mm) Statické chladenie – chladené dno vnútornej vane Digitálny displej s elektronickým termostatom Automatic...
