Chladiace stoly a saladety
Umožňujú udržiavať potraviny čerstvé a predlžujú ich trvanlivosť, čo je zásadné pre zachovanie kvality podávaných jedál. Stoly často obsahujú rôzne úložné priestory, police a zásuvky, čo umožňuje efektívnu organizáciu a usporiadanie potravín podľa potrieb a preferencií. To uľahčuje orientáciu v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhajú zaisťovať bezpečnosť potravín tým, že udržujú teploty v súlade s hygienickými štandardmi. To znižuje riziko kontaminácie potravín a ochráni zdravie zákazníkov.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Teplotný rozsah -2 až +8 °C, 1805×395 mm| Kapacita pre 8× GN 1/3 (max. hĺbka 150 mm) Statické chladenie s chladeným dnom vnútornej vane Digitálny displej a elektronický...
Teplotný rozsah 0 až +8 °C, 1405×395 mm| Kapacita pre 6× GN 1/3 (max. hĺbka 150 mm) Statické chladenie s chladeným dnom vnútornej vane Digitálny displej a elektronický údržby...
Teplotný rozsah 0 až +8 °C, 1205×395 mm| Kapacita pre 4× GN 1/3 (max. hĺbka 150 mm) Statické chladenie so chladeným dnom vnútornej vane Digitálny displej a elektronický údržbu...
