Rýchly dotaz na výber tovaru? Whatsapp 947 968 733

Termoboxy

Termoboxy a termoporty sú nevyhnutným vybavením pre profesionálne cateringové firmy, školské jedálne, hotely aj závodné stravovanie. Slúžia na bezpečný prevoz teplých aj studených jedál v gastronádobách GN a dokážu udržať ich teplotu po dlhú dobu

Najpredávanejšie

 
75,74 €
(61,58 € bez DPH)
 
103,16 €
(83,87 € bez DPH)
 
19,59 €
(15,93 € bez DPH)

Radenie produktov

2 položiek celkom

Výpis produktov

101511 thermobox kitchen line gn 1 1 46 l 600x400x h 320 mm
49,20 € –18 %
Thermobox Profi Line, GN 1/1, GN 1/1, 46L
Skladom u dodávateľa (7) (>5 ks)
32,61 € bez DPH
40,11 €
Kód: 707968
108426 termoizolacni nadoba kitchen line z polykarbonatu 46 l gn 1 1
35,67 € –19 %
Termoizolačná nádoba Kitchen Line z polykarbonátu, 46 l, GN 1/1
Na ceste k dodávateľovi - prijímame objednávky
23,41 € bez DPH
28,79 €
Kód: 707425

Ovládacie prvky výpisu

2 položiek celkom

Termoboxy a termoporty GN pre catering a gastro prevádzky

Termoboxy a termoporty sú nevyhnutnou súčasťou vybavenia pre profesionálne cateringové firmy, školské jedálne, hotely aj závodné stravovanie. Slúžia na bezpečný prevoz teplých aj studených jedál v gastronádobách GN a dokážu udržať ich teplotu po dlhú dobu.

Typy termoboxov a termoportov

  • Termoboxy GN – ľahké, odolné, vyrobené z EPP alebo polypropylénu, vhodné na krátke aj dlhšie transporty.
  • Izolované termoporty – robustná konštrukcia, dlhá výdrž teploty, jednoduché čistenie.
  • Termoporty s predným plnením – komfortná manipulácia pri väčších objemoch jedla.
  • Stohovateľné boxy – úspora miesta pri transporte aj skladovaní.

Výhody použitia

  • Udržanie teploty jedál – teplé ostáva teplé, studené studené.
  • Bezpečný transport – odolné materiály a pevná konštrukcia.
  • Kompatibilita s GN nádobami – štandardné veľkosti GN 1/1, GN 1/2, GN 1/3.
  • Jednoduchá manipulácia – ergonomické úchyty a nízka hmotnosť.

Ideálne využitie

Catering, hotely, reštaurácie, školské jedálne a firemné kantíny – všade tam, kde je potrebné spoľahlivo dopraviť jedlá v požadovanej teplote a v súlade s hygienickými štandardmi.